Start | Edison EdCreate
Edison EdCreate

Edison EdCreate

Art. nr: 113420
Tillbehör för roboten Edison.
Finns i lager
290 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

EdCreate Edison Robots Creators Kit är ett byggsystem som består av 115 byggbitar, pinnar, växlar och andra delar.


EdCreate-bitarna är utformade med dubbar och hål som är kompatibla med Edison-robotar och alla andra LEGO-brickkompatibla byggsystem.

Ett EdCreate-kit kan användas för att skapa fem olika EdBuilds och en rad andra tekniska och designutmaningar. Satsen kan också utökas med andra LEGO-brickkompatibla byggsystemdelar.


EdCreate Edison Robots Creators Kit är ett 5-i-1 konstruktionssystem. EdCreate är utformad för att arbeta med Edison-roboten genom interaktiv teknik och programmeringsprojekt. EdCreate-systemet kan användas med Edison-robotar för att slutföra fem EdBuild-projekt: the EdTank, the EdDigger, the EdRoboClaw, the EdCrane, and the EdPrinter.


EdBuild-projekten kräver progressiva nivåer av kodningsförmåga, vilket gör dem till ett perfekt komplement till Edison programmering. EdCreate kan också användas i ett brett utbud av öppna konstruktions-, design- och programmeringsutmaningar. Open-ended-projekt, inklusive EdCreate EdChallenges, främjar kreativ problemlösning och ger eleverna möjligheter att hitta STEM-applikationer till verkliga scenarier.


Undervisningsguiden EdCreate lärarhandledning kompletterar EdCreate EdBuilds och EdChallenges, vilket ger lärare och instruktörer följande: kompletterande stödjande information om EdBuilds, aktivitetstillägg idéer, programmeringsprojekt och ytterligare information om hur man använder EdCreate i klassrummet.


Observera att Edisonroboten köpes separat.

 
 

Relaterade produkter

Edison 2.0
113419
Edison 2.0
Programmerbar robot som reagerar på ljud och ljus, kan följa...