Hos.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Hela sortimentet | Biologi | Mikrober | Afrikansk sömnsjuka(u)
Afrikansk sömnsjuka(u)

Afrikansk sömnsjuka(u)

Art. nr: 13-10690

Sleeping sickness.
Mjukdjur till undervisningen om hälsa och sjukdomar.

 

 

Tillfälligt slut
 

Produktbeskrivning

Är du trött? Kanske har arbetat för hårt? Känner du dig en smula sjuk? Tror du att du kanske fått sömnsjukan? Den här lilla krabaten vill sjunga en liten vaggvisa för dig.


GiantMicrobes är mjukdjur som ser ut som små, små mikrober - bara det att de är förstorade sådär en miljon gånger. De ger bokstavligen ett ansikte åt förkylningen, fotsvampen, hostan, den dåliga andedräkten eller vägglusen. Varje GIANTmicrobe är mellan ca 12-20 cm. Med följer ett foto på hur den riktiga mikroben ser ut samt en kort information på engelska.


Ursprungligen skapade i USA att användas i undervisningssyfte, har GIANTmicrobes nu blivit storsäljare i museishoppar, apotek, bokhandlar och designbutiker världen över.

GIANTmicrobes är ett roligt verktyg i undervisningen om hälsa och sjukdomar, men även en uppskattad gåva som passar alla åldrar. Definitivt roligare än ett krya-på-dig kort till en sjuk vän.