Candida

Candida

Art. nr: 115541

Candida albicans är en jästsvamp som många människor normalt bär på.

 

Finns i lager
108 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Candida albicans är en jästsvamp som många människor normalt bär på utan att ha något obehag. Svampinfektioner med candida kan dock ge besvär på huden, i munnen, och i slidan.

Candidainfektion i munnen kallas torsk hos små barn. Även vuxna kan få svampinfektion i munnen.  Det kan du bland annat få om du inte sköljer munnen efter att ha använt kortisonsprej eller om du har tandprotes.

 

GiantMicrobes är mjukdjur som ser ut som små, små mikrober - bara det att de är förstorade sådär en miljon gånger. De ger bokstavligen ett ansikte åt förkylningen, fotsvampen, hostan, den dåliga andedräkten eller vägglusen. Varje GIANTmicrobe är mellan ca 12-20 cm. Med följer ett foto på hur den riktiga mikroben ser ut samt en kort information på engelska.

Ursprungligen skapade i USA att användas i undervisningssyfte, har GIANTmicrobes nu blivit storsäljare i museishoppar, apotek, bokhandlar och designbutiker världen över.

GIANTmicrobes är ett roligt verktyg i undervisningen om hälsa och sjukdomar, men även en uppskattad gåva som passar alla åldrar. Definitivt roligare än ett krya-på-dig kort till en sjuk vän.