Hos.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Hela sortimentet | Biologi | Mikrober | Euglena Microb
Euglena Microb

Euglena Microb

Art. nr: 115553

Roligt mjukisdjur som passar vid biologistudier av encelliga organsimer.

 

Finns i lager
104 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Hälften planta - hälften djur.

Euglena är en encellig organism som visar kännetecken typiska för både växter och djur. Den är en av de mest studerade mikroskopiska varelserna. Och en av de mest faschinerande! Euglena passar perfekt på biologilektionen när man ska titta närmare på celler och lär om hur de är uppbyggda.


Detta mjukisdjur kan bli ett roligt inslag vid studierna!
 

 

GiantMicrobes är mjukdjur som ser ut som små, små mikrober - bara det att de är förstorade sådär en miljon gånger. De ger bokstavligen ett ansikte åt förkylningen, fotsvampen, hostan, den dåliga andedräkten eller vägglusen. Varje GIGANTmicrobe är mellan ca 12-20 cm. Med följer ett foto på hur den riktiga mikroben ser ut samt en kort information på engelska.

Ursprungligen skapade i USA att användas i undervisningssyfte, har GIANTmicrobes nu blivit storsäljare i museishoppar, apotek, bokhandlar och designbutiker världen över.

GIANTmicrobes är ett roligt verktyg i undervisningen om hälsa och sjukdomar, men även en uppskattad gåva som passar alla åldrar. Definitivt roligare än ett krya-på-dig kort till en sjuk vän.

 
 

Relaterade produkter

Antikropp
114964
Antikropp
Immunoglobulin.Mjukdjur som vill vara med vid studier om häl...
Bakteriofag
115604
Bakteriofag
Viruset T4 som angriper bakterier. Rolig i undervisningen om...