|
Fjärilar komplett (kod)

Fjärilar komplett (kod)

Art. nr: 56392

Startsats med fjärilsbur och värdekod för beställning av en burk med 5 larver från Tistelfjärilen. 

Läs mer
 
510 kr exkl. moms
 
 
 
Fåtal i lager
 
 

Information

I den kompletta satsen ingår ett fjärilshus, en värdekupong med kod för erhållande av en burk med fem larver + mat samt utförliga instruktioner. 

 

Observera att beställningen görs i två steg: 

  • Beställning av Fjärilar komplett (bur + värdekod skickas).
  • Registrering av värdekod. I detta steg väljer man datum när larverna ska skickas från England samt anger adress till mottagaren av larver. Registrering av värdekod görs på www.insectlore.co.uk

 

När larverna anländer ligger de i en liten burk. På botten av burken finns mat för hela larvstadiet. Du ska inte öppna locket. Efter ca 7-10 dagar blir larverna puppor. De hänger sig då upp och ned i locket på burken. Stadiet som puppa varar i ca 7-10 dagar. Därefter genomgår de nästa stadie och blir vackra fjärilar. En otroligt fascinerande process som fängslar stora som små! 

 

Att tänka på:
Skall du odla fjärilar i skolan, tänk på att lov och långhelger inte bör sammanfalla med fjärilsodlingen. Beräkna en utvecklingstid på mellan 3-5 veckor (temperaturberoende). Larverna skickas med post från vårt laboratorium i England. Ungefärlig transporttid är 5-8 dagar. Larver skickas mellan 1 april och 16 september.

 

Läs mer om våra fjärilar här.

 

Dokumentation

 

Video

 
 

Relaterade produkter

Fjärilshåv
Fjärilshåv
Art. nr: 53244
För insamling av insekter. Teleskophandtag ingår e...
Fjärilar, påfyllnad (kod)
Fjärilar, påfyllnad (kod)
Art. nr: 56393
Värdkod för beställning av en burk med 5 larver + ...