|
Euglena

Euglena

Art. nr: 115553

Roligt mjukisdjur som passar vid biologistudier av encelliga organsimer.

 

Läs mer
 
108 kr exkl. moms
 
 
 
Finns i lager
 
 

Mer information

Hälften planta - hälften djur.

Euglena är en encellig organism som visar kännetecken typiska för både växter och djur. Den är en av de mest studerade mikroskopiska varelserna. Och en av de mest faschinerande! Euglena passar perfekt på biologilektionen när man ska titta närmare på celler och lär om hur de är uppbyggda.


Detta mjukisdjur kan bli ett roligt inslag vid studierna!
 

 

GiantMicrobes är mjukdjur som ser ut som små, små mikrober - bara det att de är förstorade sådär en miljon gånger. De ger bokstavligen ett ansikte åt förkylningen, fotsvampen, hostan, den dåliga andedräkten eller vägglusen. Varje GIGANTmicrobe är mellan ca 12-20 cm. Med följer ett foto på hur den riktiga mikroben ser ut samt en kort information på engelska.

Ursprungligen skapade i USA att användas i undervisningssyfte, har GIANTmicrobes nu blivit storsäljare i museishoppar, apotek, bokhandlar och designbutiker världen över.

GIANTmicrobes är ett roligt verktyg i undervisningen om hälsa och sjukdomar, men även en uppskattad gåva som passar alla åldrar. Definitivt roligare än ett krya-på-dig kort till en sjuk vän.

 
 

Relaterade produkter

Antikropp
Antikropp
Art. nr: 114964
Immunoglobulin.Mjukdjur som vill vara med vid stud...
Bakteriofag
Bakteriofag
Art. nr: 115604
Viruset T4 som angriper bakterier. Rolig i undervi...