|
Vattkoppor

Vattkoppor

Art. nr: 115544

Detta lilla mjukdjur kan vara ett roligt inslag vid studier om sjukdomen.

 

Läs mer
 
108 kr exkl. moms
 
 
 
Finns i lager
 
 

Mer information

Vattkoppor eller vattenkoppor (latin varicella) är en mycket smittsam sjukdom orsakad av ett virus (varicella zoster-virus). Man smittas genom luftburen droppsmitta eller genom kroppskontakt med en smittbärare. Detta lilla mjukdjur kan vara ett roligt inslag vid studier om sjukdomen eller som tröst för den som drabbats.

 

GiantMicrobes är mjukdjur som ser ut som små, små mikrober - bara det att de är förstorade sådär en miljon gånger. De ger bokstavligen ett ansikte åt förkylningen, fotsvampen, hostan, den dåliga andedräkten eller vägglusen. Varje GIANTmicrobe är mellan ca 12-20 cm. Med följer ett foto på hur den riktiga mikroben ser ut samt en kort information på engelska. 

Ursprungligen skapade i USA att användas i undervisningssyfte, har GIANTmicrobes nu blivit storsäljare i museishoppar, apotek, bokhandlar och designbutiker världen över. GIANTmicrobes är ett roligt verktyg i undervisningen om hälsa och sjukdomar, men även en uppskattad gåva som passar alla åldrar. Definitivt roligare än ett krya-på-dig kort till en sjuk vän.