|
Blue-Bot 2.0 klass 6 st

Blue-Bot 2.0 klass 6 st

Art. nr: 56619
Uppdaterad version av vår populära golvrobot. Interagerar med andra botar.
Läs mer
 
6 990 kr exkl. moms
 
 
 
Finns i lager
 
 

Information

Blue-Bot är en golvrobot lämpad för arbete med riktningsspråk, programmering, samarbete, felsökning och logiskt tänkande. Roboten programmeras enkelt med knapptryckningar på ovansidan eller med hjälp av en lärplatta. Ladda ned Blue-Bot appen och kom igång! Här kan du se dina programmeringssteg och därmed enkelt upptäcka felsteg, byta bakgrund och mycket mer.

Roboten kan gå Framåt, Bakåt, Vänster, Höger. Här finns också Go, Reset och Paus. Blue-Bot rör sig i steg om 15 cm, den kan vrida 90 ° varv och minns upp till 200 steg! 

Nya förbättrade Blue-Bot har sensorer och kan interagera med andra Blue-Bot's och Bee-Bot's. Den kan nu upptäcka en annan Blue-Bot eller Bee-Bot och säga hej. Den kan spela ett standardljud eller eleverna kan spela in egna. Eleverna kan också spela in ljud för att spela upp när varje knapp trycks, vilket gör det mer tillgängligt för alla elever. På undersidan av roboten finns tre "reglage": på/av, ljud och sensorer.

Blue-Bot har ett tydligt skal så att barnen kan se komponenterna inuti. Det är också laddningsbart, så du behöver inte oroa dig för att byta ut dyra batterier. Du kan fortfarande använda Blue-Bot som en vanlig Bee-Bot och programmera den med knapparna på roboten. Blue-Bot kan även anslutas till lärplattor.

 Innehåll:

 

  • 6 st Blue-Bot robotar
  • 1 dockningsstation/laddningsplatta
  • 6 st USB kablar för individuell laddning via dator eller ett vägguttag med en USB-nätadapter (medföljer ej).

  

 

Tips:

Till Blue-Bot finns ett brett utbud av tillbehör att köpa till som gör arbetet med roboten ännu roligare och mer lärorikt. Vi har en mängd olika mattor med olika teman och svårighetsgrad. Mattorna har ett rutmönster där varje ruta är 15 cm och motsvarar ett programmeringssteg för roboten.
Bee-Bot och Blue-Bot har funnits på marknaden i många år och är väl beprövad över hela världen. Kika gärna in på vår blogg www.hospedagogen.com . Där finns mängder av lektionsplaneringar, tips och idéer om hur du kan använda din golvrobot.  

 

Video

 
 

Relaterade produkter

Blue-Bot 2.0, bluetooth
Blue-Bot 2.0, bluetooth
Art. nr: 56611
Uppdaterad version av vår populära golvrobot. Inte...
 

Vi rekommenderar

Blue-Bot Tactile Standard
Blue-Bot Tactile Standard
Art. nr: 56875
Extra påfyllnadskort för Blue-Bot Tactile Reader.
Blue-Bot Tactile Flerfunktionspaket
Blue-Bot Tactile Flerfunktionspaket
Art. nr: 56874
25 brickor med extrafunktioner för lärorika övning...
Blue-Bot Tactile Reader
Blue-Bot Tactile Reader
Art. nr: 56615
Tillbehör för din Blue-Bot. Programmera på ett nyt...