|
Chibi Chip

Chibi Chip

Art. nr: 114134
Programmerbart kort som kombinerar kodning, konst och hantverk.
Läs mer
 
158 kr exkl. moms
 
 
 
Finns i lager
 
 

Information

Gör fantasifulla kretslösningar med ledande koppartejp och självhäftande lysdioder. Programmera kortet enkelt med blockprogram eller textkod.

Levereras med specialkabel för dator och smartphone. Fler roliga och kreativa projekt finns på www.chibitronics.com.

 

Chibi Chip innehåller en liten dator känd som en "mikrocontroller", som registrerar anvisningar via en hörlursuttag. Chibi Chip har sex oberoende programmerbara portar som kan köra LED-klistermärken, eller kan användas som ingångar från strömbrytare och sensorer. Det har också förmågan att köra kedjor med speciella LTC Rainbow-klistermärken (kända som WS2812B LED eller Neopixels) som låser upp hela spektrumet av färg för dina projekt.

Detta "Chibi Chip Mikrocontrollerkit levereras med Chibi Chip och en specialkabel + programmeringskabel. Du behöver även en vanlig USB-laddare "Typ A" för ström, och en webbansluten enhet som har en hörlursuttag för programmering. Chibi Chip fungerar med de senaste Chrome-, Firefox- och Internet Explorer-webbläsarna på både mobila och stationära enheter.

Om du har någon tvivel om din webbläsare är kompatibel med Love to Code-systemet, besök bara https://ltc.chibitronics.com/test och följ anvisningarna. När du trycker på "Test Audio" kommer testplatsen att generera en kort melodi med samma teknik som vi använder för att programmera Chibi Chip. 

 

Läs mer på chibitronics.com

 

Chibitronics tillverkar kretskort och andra verktyg för papperskretsar, vilket blandar kretsbyggnad och programmering med konst och hantverk. Det är ett roligt sätt att lära, designa och skapa din egen elektronik!