|
Codey rocky

Codey rocky

Art. nr: 123577

Programmerbar robot med flera avancerade, elektroniska moduler.

Bluetooth, WiFi och USB. 

Läs mer
 
1 920 kr exkl. moms
 
 
 
Finns i lager
 
 

Information

Codey Rocky är en programmerbar robot för elever i åldern 6+. Den är integrerad med avancerad teknologi som AI och IoT, och introducerar elever att lära sig grunderna för programmering som Scratch, Python och STEAM (vetenskap, teknik, teknik, konst och matematik). Kombinationen av lättanvänd robotteknik med grafisk programmering ger unga elever möjlighet att ta sina första steg i kodning samtidigt som de utforskar sin kreativitet.

 

Codey Rocky levereras med en avtagbar programmeringskonsol med namnet Codey och en tilläggsbil med namnet Rocky som tar Codey runt. Codey Rocky har mer än 10 programmerbara elektroniska moduler (inbyggd LED-skärm, volym- och ljussensorer, högtalare, infraröda mottagare, gyroskop etc). Rocky, i kombination med Codey, kan undvika hinder, känna igen färger, följa linjer etc. Användare kan också välja att koda Codey Rocky via mer avancerad programmering som Python - det mest populära språket på mBlock 5.

  

Logiskt tänkande

  • Logik är grunden för kodning. Lär dig hur man går från en idé till ett arbetsprogram genom att skriva kod som är meningsfullt i praktiken.

 

Lär känna AI

  • Mjukvaran för mBlock 5- stöder AI-funktionalitet, inklusive röst- och ansiktsigenkänning och humöravkänning etc.

 

Två robotar i ett

  • Codey är den avtagbara kontrollern som rymmer all magi. Den innehåller 10 elektroniska moduler som kan styras via kod. Rocky är bilen som låter dig ta Codey varhelst du vill, så att dina smarta program kan köras överallt.

 

Gör dina spel interaktiva

  • Codey levereras med ett inbyggt gyroskop så att du kan styra spelen du kodar genom att flytta eller luta din regulator och se spelet svara på dina handlingar.

 

Nybörjar- och avancerad kodning

  • Skapa ditt första program genom att dra och släppa kodblock och gradvis få mer avancerade färdigheter för en övergång till Python programmering.

 

Finns på olika plattformar

  • Oavsett om du föredrar att programmera på MacBook, Chromebook, lärplatta eller stationär dator är mBlock 5 redo för att du ska komma igång med kod.

 

Rika ljud- och ljuseffekter

  • Kod för att anpassa uttryck, för att se tid, väder och personliga meddelanden som visas på Codeys stora LED-skärm.

 


Den nya mBlock 5 för Codey Rocky bygger på MITs visuella programmeringsprogram Scratch 3.0. Med sitt blockbaserade programmeringsspråk blir kodningen lättförståelig. Med bara ett klick kan du sedan ändra din grafiska kod till Pythonkod.

Kompatibel med Makeblock Neuron
Uppnå fler ideér genom att använda mBlock.
Programvaran för PC laddas ned på http://www.mblock.cc/

Specifikationer
Huvudkontrollenhet: ESP32
Anslutning: Wi-Fi / Bluetooth / USB
Batteri: Litiumbatteri 3.7V 950mAh
Sensorer / moduler:
LED matris Högtalare
RGB-ljus
Knappar
Potentiometer
Ljudsensor
Ljussensor
Gyroskop
Accelerometer
IR-sändare
IR-mottagare
IR färggivare
DC växellåda

Innehåll
Roboten Codey
Chassit Rocky
Färgkodbrickor
Färgkort
micro USB kabel
 

Video

 

Fakta

Mått (BxDxH): 95,4x102x103mm

Vikt: 290 g