|
Micro:bit scroll

Micro:bit scroll

Art. nr: 114142
212 kr exkl. moms
 
 
 
Finns i lager
 
 

Information

Scroll:bit är en liten display med massor av pixlar. Den fungerar som ett tillägg till micro:bit. Dess 119 ljusa, vita lysdioder är perfekta för att skrolla meddelanden, eller för animeringar, grafer mm! Anslut din micro:bit direkt i kantkontakten på scroll:bit, överför kod med blockbaserade Microsoft MakeCode editor eller med MicroPyton i Mu code editor och du är igång!
scroll:bit fungerar på liknande sätt som den inbyggda röda LED-matrisen på din micro:bit, så om du har använt den då vet du exakt vad du ska göra.
Programvara
Du kan koda scroll:bit med Microsoft MakeCode editor om du vill komma igång med begrepp om hur man kodar en matris av LED eller, om du vill dyka djupare, kan du använda MicroPython i Mu code editor.
För att lägga till scroll:bit biblioteket i MakeCode, klicka på kugghjulet uppe i högra hörnet, klicka på "lägg till paket", sök sedan efter scrollbit. Du hittar fullständiga instruktioner på GitHub repository library.
Handledning för att komma igång med scroll:bit innehåller information och kodexempel som är lätta att ladda ned på din micro:bit.
Biblioteket för MicroPython finns tillgängligt på GitHub. Där finns även instruktioner hur du kommer igång.
Observera att micro:bit köpes separat
Funktioner:
Levereras fullständigt monterad och redo att användas 17x7 matris med ljusa vita pixlar (119 totalt) Individuell PWM ljusstyrkekontroll av varje pixel Använder IS31FL3731 LED-matris drivrutinschip Kompatibel med micro:bit Microsoft MakeCode och MicroPython support Ingen lödning krävs!