|
Ordfigurer, Babblarna i konsonantdalen

Ordfigurer, Babblarna i konsonantdalen

Art. nr: 113424

Ordfigurer tränar lyssnande, speciellt förmågan att upptäcka små skillnader i ords uttal, de tränar också uttal och ökar medvetenheten om svenska språkets vokaler och konsonanter.


Materialet består av 51 Ordfigurer som tillhör 17 olika familjer, en familj för varje fonem med tre medlemmar i varje familj.

 

 

Läs mer
 
320 kr exkl. moms
 
 
 
Finns i lager
 
 

Information

Ordfigurer tränar lyssnande, speciellt förmågan att upptäcka små skillnader i ords uttal, de tränar också uttal och ökar medvetenheten om svenska språkets vokaler och konsonanter. Materialet består av 51 Ordfigurer som tillhör 17 olika familjer, en familj för varje fonem med tre medlemmar i varje familj.


Utförliga instruktioner och lekförslag medföljer. Till materialet följer en tabell med förslag på namn till figurerna. De figurer som tillhör samma familj - de som visuellt liknar varandra - ska förstås ha namn som liknar varandra, så för tydlighetens skull finns förslag på vilka figurer som ska heta vad. Namnförslagen baserar sig på teorier om barns auditiva perceptionsutveckling och barns talmotoriska utveckling.


51 Ordfigurer tryckta i färg på tjockt papper som levereras i hela A4-ark liggande i en mapp med utförliga instruktioner och lekförslag.

 
 

Relaterade produkter

Fraskort Vuxen
Fraskort Vuxen
Art. nr: 113403
50 stycken kort med fraser hämtade från Fraskort 1...