|
Kulisser och pappersdockor

Kulisser och pappersdockor

Art. nr: 113426

Träna på olika ljud, upprepa stavelser och mönster.

6 bilder i A4-format som kan fungera som kulisser samt 51 pappersdockor, Ordfigurer tillsammans med instruktioner och lekförslag. 

Läs mer
 
262 kr exkl. moms
 
 
 
Finns i lager
 
 

Information

Kulisser och pappersdockor är precis som namnet anger ett antal pappersdockor och kulisser föreställande två olika miljöer, en lekplats och ett landskap. Här får fantasin fritt spelrum samtidigt som förmågan att göra skillnad på olika ljud tränas liksom upprepningen av olika stavelser och prosodiska mönster. Utförliga instruktioner och lekförslag medföljer. Att spela kasper- eller dockteater har roat barn i flera generationer.


Kulisserna är en förenklad variant av en kasperteater men med samma möjlighet till fantasi och bearbetning av egna upplevelser som teatern. I kulisserna får barnet en möjlighet att agera med pappersdockorna i en värld som inte är på riktigt.


Innehåller 6 bilder i A4-format som används en i sänder eller sätts samman med hjälp av tejp eller spiraler till två kulisser med vardera tre väggar. På så sätt skapas en arena med rumskänsla där de medföljande 51 små pappersdockorna, Ordfigurerna, kan leka på olika sätt. 6 bilder i A4-format samt 51 pappersdockor, Ordfigurer, tryckta i färg på tjockt papper som levereras i hela A4-ark liggande i en mapp med utförliga instruktioner och lekförslag.

 
 

Relaterade produkter

Ljudstigar
Ljudstigar
Art. nr: 113408
Ljudstigar består av olika pappersark där varje ar...
Ordfigurer, Babblarna i konsonantdalen
Ordfigurer, Babblarna i konsonantdalen
Art. nr: 113424
Ordfigurer tränar lyssnande, speciellt förmågan at...