|
Sagor och Ramsor

Sagor och Ramsor

Art. nr: 113422
Tre olika sagor som kan göras i ordning som magnetmaterial eller flanomaterial. Med hjälp av sagor och ramsor kan ni fantisera, leka och ha kul med språket, upptäcka och bli medveten om ljudlikheter mellan ord och träna kontrollen av rösten.
Läs mer
 
294 kr exkl. moms
 
 
 
Finns i lager
 
 

Information

Materialet Sagor och ramsor består av tre olika sagor som kan göras i ordning som magnetmaterial eller flanomaterial. Med hjälp av sagor och ramsor kan ni fantisera, leka och ha kul med språket, upptäcka och bli medveten om ljudlikheter mellan ord och träna kontrollen av rösten. Ett antal förslag på olika ramsor medföljer också.


Sagor och ramsor består av sagorna: Rimsagan om Lilla Jocko-Ma, Sagan om Djurens kalas och Trollsagan. Rimsagan om Lilla Jocko-Ma är en gammal rimsaga som läses rytmiskt och gärna i korus. Sagan om Djurens Kalas är också en rimsaga där det finns 18 bilder på olika djur. Bilderna ersätter de ord som saknas i rimmen och det gäller för barnet att välja rätt djurbild. Trollsagan är en saga om tre trollbarn och en trollmamma. Trollens namn bestäms utifrån behovet av ljudträning. Sagan innehåller olika röstövningar som ska behållas men handlingen kan varieras. Använd fantasin!


Pappersark med illustrationer till sagorna Rimsagan om Lilla Jocko-Ma, Sagan om Djurens Kalas och Trollsagan. Tryckt i färg på tjockt papper som levereras i hela A4-ark liggande i en mapp med texterna till sagorna.

 
 

Relaterade produkter

Ljudstigar
Ljudstigar
Art. nr: 113408
Ljudstigar består av olika pappersark där varje ar...
Ordfigurer, Babblarna i konsonantdalen
Ordfigurer, Babblarna i konsonantdalen
Art. nr: 113424
Ordfigurer tränar lyssnande, speciellt förmågan at...
Kulisser och pappersdockor
Kulisser och pappersdockor
Art. nr: 113426
Träna på olika ljud, upprepa stavelser och mönster...