Hos.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Hela sortimentet | Fysik | Ljud & Bild | Easi-Ears (u)
Easi-Ears (u)

Easi-Ears (u)

Art. nr: 17-378
Sex uppladdningsbara hörlurar för inom- och utomhusbruk.
Finns i lager
6 151 kr
 
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Easi Ears är ett unikt digitalt ljudsystem för förskolan, låg- och mellanstadiet. En grupp barn/elever kan lyssna genom trådlösa hörlurar, var som helst i klassrummet eller till och med utomhus. Setet består av en uppsättning av sex olika färgade hörlurar, fjärrkontroll och dockningsstation för laddning.

Easi Ears gör det möjligt för lärare att sätta sitt eget ljudinnehåll (t ex i MP3-format) på hörlurarna så att barnen kan lyssna självständigt eller som en grupp. Hörlurarna är trådlösa, så barnen är inte knutna till en CD-spelare, och kan på så sätt vara aktiva medan de lyssnar. Lärarens val av ljudinnehåll innebär att Easi Ears kan användas för att stödja olika delar av läroplanen, t.ex. lyssna på berättelser, rytmer, dikter, instruktioner som att lägga till funktioner på en karta, kreativ musik för att inspirera berättelser mm.


Hörlurarna är uppladdningsbara via laddningsstationen.
Varje hörlur har sin egen MP3-styrning för volym, uppspelning, paus och val av spår. Så snart man tar av sig hörlurarna kommer uppspelningen att pausa och återupptas när lurarna är tillbaka på huvudet. Med ett mjukt och flexibelt huvudband sitter hörlurarna bekvämt samtidigt som de tål att användas i livliga miljöer. 


Fjärrkontrollen är utformad för läraren så att de kan interagera med hörlurarna medan de används. Det är också en MP3-inspelare / spelare och kan användas av eleverna för att spela in egna ljudspår som kan överföras direkt till hörlurarna. Härifrån kan du spela upp lagrade spår från enheten, via MP3 linjeingång, eller helt enkelt tala direkt i mikrofon, välja spår och pausa.


Den kompletta uppsättningen Easi Ears innehåller:
Set om sex hörlurar, en fjärrkontrollsenhet och en laddningsstation.


Levereras med CD-skiva för installation på PC.

Från 3 år och uppåt.