Start | Hela sortimentet | LEGO® Education | LEGO® Education MINDSTORMS® | LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Stort
LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Stort

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Stort

Art. nr: 111969
Tillfälligt slut
48 719 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 är en helhetslösning för att lära ut programmering, teknik, matematik samt naturvetenskap. Det erbjuder fullständigt stöd för lärare med lärarmaterial och ett omfattande utbildningsprogram. Systemet innehåller en huvudenhet i form av en kompakt och kraftfull programmerbar dator som gör det möjligt att styra motorer och samla in information från sensorer genom intuitiv och ikonbaserad programvara för programmering och dataloggning som ingår i setet.

Detta paket innehåller 10 st LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 set samt ett set LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Rymdutmaning.

Seten levereras i en rejäl förvaringslåda med sorteringsfack, 541 LEGO® bitar, tre servomotorer, fem sensorer (gyrosensor, ultraljudssensor, färgsensor och två trycksensorer), ett uppladdningsbart batteri, anslutningskablar och bygginstruktioner.
Rymdutmaningen innehåller tre kunskapsmattor, en utmaningsmatta, dubbelhäftande tejp och alla LEGO® delar som behövs för att bygga utmaningsmodellerna. Det medföljande digitala innehållet erbjuder elevfärdigt material, läraranteckningar och bygginstruktioner.


För att ladda det uppladdningsbara batteriet köp även 111368 Transformator.

 
 

Relaterade produkter

LEGO® EducationTransformator 10V DC
111368
LEGO® EducationTransformator 10V DC
För uppladdning av batteriet i Lego Mindstorm samt i WeDo 2....