Hos.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Hela sortimentet | LEGO® Education | LEGO MINDSTORMS | LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Litet
LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Litet

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Litet

Art. nr: 111968
Tillfälligt slut
24 060 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 är en helhetslösning för att lära ut programmering, teknik, matematik samt naturvetenskap. Det erbjuder fullständigt stöd för lärare med lärarmaterial och ett omfattande utbildningsprogram. Systemet innehåller en huvudenhet i form av en kompakt och kraftfull programmerbar dator som gör det möjligt att styra motorer och samla in information från sensorer genom intuitiv och ikonbaserad programvara för programmering och dataloggning som ingår i setet.


Detta paket innehåller 5 st LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 set samt ett set LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Rymdutmaning.


Seten levereras i en rejäl förvaringslåda med sorteringsfack, 541 LEGO® bitar, tre servomotorer, fem sensorer (gyrosensor, ultraljudssensor, färgsensor och två trycksensorer), ett uppladdningsbart batteri, anslutningskablar och bygginstruktioner. Rymdutmaningen innehåller tre kunskapsmattor, en utmaningsmatta, dubbelhäftande tejp och alla LEGO® delar som behövs för att bygga utmaningsmodellerna. Det medföljande digitala innehållet erbjuder elevfärdigt material, läraranteckningar och bygginstruktioner.


För att ladda det uppladdningsbara batteriet behöver du även en Transformator, 111368.                          

 
 

Relaterade produkter

LEGO® Education Transformator 10 V DC
111368
LEGO® Education Transformator 10 V DC
För uppladdning av batteriet i Lego Mindstorm samt i WeDo 2....