Hos.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Hela sortimentet | Litteratur | Enkel Naturvetenskap Serie | Enkel naturvetenskap paket 4 böcker
Enkel naturvetenskap paket 4 böcker

Enkel naturvetenskap paket 4 böcker

Art. nr: 114962
Russinhissen Teknikgrytan Soltrappan Rymdstenen
Tillfälligt slut
840 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

I detta bokpaket ingår alla fyra böcker i serien om Enkel Naturvetenskap. Böckerna passar för pedagoger som arbetar med barn i förskola, förskoleklass och skola.


Russinhissen
Följ med på en upptäcktsfärd i vardagen! Med de enkla och roliga experimenten i Russinhissen blir det osynliga synligt. Här finns en stor rikedom av experiment i fysik och kemi, sorterade i sju teman: sorteringar, vatten, luft och gaser, värme, el och magneter, ljud samt ljus.
Sidantal 160
Läs mer om Russinhissen på www.russinhissen.se


Teknikgrytan
Med de okomplicerade och finurliga undersökningarna i Teknikgrytan kan ni upptäcka alla smarta uppfinningar som gör vår vardag enklare. Här får ni lära känna de enkla maskinerna (hävstången, det lutande planet, kilen, skruven, hjulet, taljan och blocket), tekniken hemma, hur man kan bygga och konstruera och sist men inte minst skapa era egna listiga lösningar. De flesta av undersökningarna kan göras med vardagliga material som är enkla att få tag på.
Sidantal 160
Läs mer om Teknikgrytan på www.teknikgrytan.se


Soltrappan
Denna bok är fylld med enkla undersökningar av växter och djur som finns i vår närhet. Tillsammans med spännande fakta om naturens underligheter får ni tips och förslag på enkla biologiska undersökningar samtidigt som ni med förenklade modeller av näringskedjor kan följa hur solens energi på ett snillrikt sätt följer några av naturens kretslopp. Fantastiska foton och roliga illustrationer gör boken uppskattad av både liten och stor. Omfattande innehållsförteckning för att enkelt söka efter olika tema.
Sidantal 216
Läs mer om Soltrappan på www.soltrappan.se

 

Rymdstenen
Följ med på en resa bland glittrande stenar och spännande fossil. Under färden får ni lära er om hur jorden fått sina berg och djupa dalar, om krafterna bakom jordskalv och vulkaner och om hur vattnet gjort jorden till den plats vi lever på idag. Med enkla utforskningar blir många osynliga skatter synliga och stenarna för oss vidare på en upptäcktsfärd ut i rymden – till platsen där stenarna föddes.

Sidantal 192
Läs mer om Rymdstenen på www.rymdstenen.se

 

Böckerna kan även köpas separat. 

 
 

Relaterade produkter

Teknikgrytan
113351
Teknikgrytan
Upptäck tekniken omkring oss!Läs om smarta uppfinningar. Gör...
Soltrappan
113352
Soltrappan
Lärorik bok, fylld med enkla undersökningar av växter och dj...
Rymdstenen
113353
Rymdstenen
Enkla undersökningar i geologi och astronomi.