Hos.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Hela sortimentet | Litteratur | Programmering | Bokpaket - Enkel Programmering
Bokpaket - Enkel Programmering

Bokpaket - Enkel Programmering

Art. nr: 12-000
Bokpaket med böckerna "Lek med Bee-Bot & Blue-Bot" samt "Programmering för alla".
Finns i lager
150 kr 210 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Lek med Bee-Bot & Blue-Bot
Vad är egentligen en bugg? Med stor lekfullhet ger vi oss in i en värld med problemlösning, matematik och logiskt tänkande. Varje övning har hänvisningar direkt till förskolans och skolans reviderade styrdokument Lpfö18 och Lgr11 rev. 2017. Boken baseras på programmeringsövningar med de välkända robotarna Bee-Bot och Blue-Bot. Varje pedagogs arbete är unikt och så är också sammansättningen av barngrupper. Därför är undersökningarna i denna bok inte åldersindelade utan kan användas av pedagoger som arbetar med barn från förskolan och uppåt.

Häftad 34 sidor


Programmering för alla
En rejäl översikt av programmeringens grunder. Med en stigande svårighetsgrad ger vi tips och förslag på olika övningar du kan göra för att komma igång med programmering i skolan. Du får lära dig enkla övningar i datalogiskt tänkande och hur du programmerar golvrobotar. Du lär dig tekniken bakom Bee-Bot, Blue-Bot, Dash&Dot, Ozobot, Sphero och BBC micro:bit mm. Här finns även programmeringsexempel och beskrivning hur du bygger en fjärrstyrd bil med hjälp av servomotorer och micro:bit. I den nya uppdaterade versionen av Programmering för alla finns tillägg där du även får information om textprogrammering. Här finns fakta om InObot, mBot, Arduino, Raspberry Pi och pi-topCeed. I den här boken får du lära dig grunderna och samtidigt upptäcka att kodning inte alls är särskilt svårt.

Häftad 32 sidor

 
 

Relaterade produkter

Programmering för alla
112038
Programmering för alla
En rejäl översikt av grunderna i programmering och förslag p...
Lek med Bee-Bot & Blue-Bot
113358
Lek med Bee-Bot & Blue-Bot
Inspirationshäfte med 100 programmeringsaktiviteter för de p...