Hos.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Hela sortimentet | Litteratur | Programmering | Love to Code Startsats
Love to Code Startsats

Love to Code Startsats

Art. nr: 113508
Roligt kit för att koda och tillverka en interaktiv storybook med Chibi Chip.
Tillfälligt slut
 

Produktbeskrivning

Kom igång med programmering!
Love to Code Creative Coding Kit är ett roligt och nytt sätt att lära sig programmering.

Med Creative Coding Kit kan du göra en bok med papperelektronik. En hantverksfunktion som designas i den medföljande storybooken.


I Love To Code Volume 1 kommer du att vara med Fern the Frog och lära "ibland svåra, men roliga" begrepp inom kodning. Du kommer att behärska grunderna för elektronik och kodning med hjälp av Ferns vän, Sami the Seal. Dina projekt blir interaktiva efter att ha läst hur man skapar flera typer av papperskretsbrytare, samtidigt som man lär sig om variabler och villkor. Du får lära dig hur man skapar mer estetiskt tilltalande ljuseffekter med hjälp av bl a loopar. En bilaga om felsökning som hjälper dig att utveckla kompetensen för att utvärdera, hitta och åtgärda problem i projekt medföljer.

Att komma igång är enkelt och snabbt tack vare en lättanvänd, miljö som inte kräver att någon programvara ska installeras eller drivrutiner som behöver konfigureras. Koden laddas upp till din Chibi Chip via det vanliga hörlursuttaget.  


Kitet inkluderar 150-sidors boktryck i färg, en Chibi Chip förmonterad i en Chibi Clip, en programmeringskabel, 2 rullar koppartejp, 36 vita LED-klistermärken, 64 ledande tygbitar och en stencil för skissering.


Batterier ingår ej - 3 AA-batterier köpes separat.

 

Läs mer på www.chibitronics.com