Dash & Dot

Dash & Dot

Art. nr: 110926
Utforska världen med dessa smarta robotar som programmeras via lärplattan.
Tillfälligt slut
3 045 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Dash & Dot är två robotar som är framtagna för att elever på ett kul och stimulerande sätt redan i tidig ålder ska lära sig enkel programmering. Robotarna programmeras från din lärplatta via appar som laddas ned gratis från Appstore eller Google Play.


Med Dash & Dot kan användaren få mer grundläggande kunskaper i logiskt tankesätt, händelseförlopp med sekvenser, samarbete, kommunikation samt digital kompetens. Robotarna rekommenderas från förskoleålder och uppåt. Svårighetsgraden styrs av vilken app man väljer.

Programmeringen sker på lärplattan och all kommunikation sker via Bluetooth.

Dash är den stora roboten som kan köra omkring och göra massa roliga saker. Den har mängder av finesser, inbyggda högtalare, styrbara lysdioder som ändrar färg, sensorer, sensorer som kan få roboten att undvika hinder mm. Dot, den lilla roboten, kan inte förflytta sig men kan väldigt mycket annat. Man kan säga att Dash är utforskaren och Dot är informatören. De båda robotarna kan kommunicera med varandra. 

 

Kontrollera om din lärplatta är kompatibel med denna robot här


Innehåll:

  • Dash robot
  • Dot robot
  • 2 st "öron" för påbyggnadsdelar, ex LEGO
  • USB-kabel för laddning 

 

 

Tips:
Om din Dash beter sig konstigt, prova att göra en omstart. Det gör du så här:

    Håll strömbrytaren intryckt i 7 sekunder. Detta görs normalt om enheten har hängt sig och/eller inte har stängts av korrekt.

 

För att återställa roboten till startläge eller göra en uppdatering, tryck och håll de 3 orange knappar på toppen samt strömbrytaren tills alla lampor blinkar röda och stäng sedan av och tryck sedan på strömbrytaren för att starta roboten igen. 

 
 

Vi rekommenderar

Dash Accessory Pack
114160
Dash Accessory Pack
Smarta tillbehör såsom; bulldozer, dragkrok, öron och svans!
Dash Xylophone
114162
Dash Xylophone
Lär Dash spela ett instrument genom egen programmering på lä...