Start | Hela sortimentet | Språk & svenska | Hatten förlag | Babblarna | Fingerresan, bok och figurer
Fingerresan, bok och figurer

Fingerresan, bok och figurer

Art. nr: 114641
Fåtal i lager
176 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Ta fram fingret, promenera runt och låt som figurerna. Biii bi bibbi bi... Da dadda da dadda daaaa... Ett ark med figurstansade figurer från Babblarna i konsonantdalen ingår också. På så sätt kan leken utökas med många fler språkljud.


40 sidor.
Mått: 20x20 cm. Av FSC-märkt papper.


Boken finns också som "Talsaga" på Spotify, dvs själva berättelsen är inspelad så att man kan lyssna på den och samtidigt bläddra i boken. Sök efter "Talsaga till boken Fingerresan" (Artist: Babblarna).


Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit till för att göra språklek till ett spännande äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla älskar dem och varken barn eller vuxna tänker på att det är just språk det fokuseras på i leken och äventyren i Babblarnas värld.


"Det är verkligen en annorlunda och lustfylld upplevelse att läsa med fingret och följa med med rösten. Vi instrueras att läsa svagt när texten är liten och starkt när den är stor. Text upptill på sidan uttalas med ljusare röst och text nedtill med mörk röst, allt i ett dynamiskt flöde. Förutom ljudvolym och tonhöjd tränas också många begrepp som upp och ner, olika rörelseverb och vanliga adjektiv. Perspektivet är positivt och annorlunda och kan verkligen vara rolig och utvecklande för förskolebarn och andra som vill träna svenska språkljud och melodi." Publiceras i BTJ-häftet nr 1, 2018. Lektör Eva Lexell Törnblom

 
 

Relaterade produkter

Fingerresan, figurark med ask
113723
Fingerresan, figurark med ask
Ett ark med figurstansade figurer från Babblarna i konsonant...
Babblarna XL-bok Fingerresan
117182
Babblarna XL-bok Fingerresan
Denna bok uppmuntrar till att få rösten att sjunga! Här ges ...
Fingerresan, bok
129609
Fingerresan, bok
Mått: 20x20 cm.48 sidor.
Fingerresan, bok och figurer
114641
Fingerresan, bok och figurer
Ta fram fingret, promenera runt och låt som figurerna. Biii ...