Start | Hela sortimentet | Språk & svenska | Hatten förlag | Babblarna | Ordfigurer, Babblarna i konsonantdalen
Ordfigurer, Babblarna i konsonantdalen

Ordfigurer, Babblarna i konsonantdalen

Art. nr: 113424

Ordfigurer tränar lyssnande, speciellt förmågan att upptäcka små skillnader i ords uttal, de tränar också uttal och ökar medvetenheten om svenska språkets vokaler och konsonanter.


Materialet består av 51 Ordfigurer som tillhör 17 olika familjer, en familj för varje fonem med tre medlemmar i varje familj.

 

 

Finns i lager
276 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Ordfigurer tränar lyssnande, speciellt förmågan att upptäcka små skillnader i ords uttal, de tränar också uttal och ökar medvetenheten om svenska språkets vokaler och konsonanter. Materialet består av 51 Ordfigurer som tillhör 17 olika familjer, en familj för varje fonem med tre medlemmar i varje familj.


Utförliga instruktioner och lekförslag medföljer. Till materialet följer en tabell med förslag på namn till figurerna. De figurer som tillhör samma familj - de som visuellt liknar varandra - ska förstås ha namn som liknar varandra, så för tydlighetens skull finns förslag på vilka figurer som ska heta vad. Namnförslagen baserar sig på teorier om barns auditiva perceptionsutveckling och barns talmotoriska utveckling.


51 Ordfigurer tryckta i färg på tjockt papper som levereras i hela A4-ark liggande i en mapp med utförliga instruktioner och lekförslag.

 
 

Relaterade produkter

Fraskort Vuxen
113403
Fraskort Vuxen
50 stycken kort med fraser hämtade från Fraskort 1 och 2. I ...