Start | Hela sortimentet | Språk & svenska | Hatten förlag | Olle & Mia | Olle & Mia Klippdockor & föremål paket 1
Olle & Mia Klippdockor & föremål paket 1

Olle & Mia Klippdockor & föremål paket 1

Art. nr: 113740
Stora fina klippdockor med anknytning till böckerna om Olle & Mia. I det här paketet har Klippdockorna Olle & Mia utbytbara ansikten med olika känslouttryck. 
Finns i lager
169 kr
 
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Stora fina klippdockor med anknytning till böckerna om Olle & Mia. I det här paketet har Klippdockorna Olle & Mia utbytbara ansikten med olika känslouttryck. I paketet medföljer också ark med olika föremål att använda i leken med klippdockorna.


Materialen gör språkleken till något roligt, enkelt och utvecklande där stor vikt läggs på samspel och interaktion. Olle & Mia lockar och leker fram ett språk hos den som behöver en liten extra skjuts i sin språkutveckling.


I paketet ingår: Fyra figurer - Olle, Mia, hunden Rufus och katten Fia. Olle och Mia har vardera åtta extra huvuden med olika känslouttryck: glad, ledsen, arg, sur, trött, busig, förvånad och rädd. Det finns 22 föremål - trumma, tårta, krona, docka, bil, boll, flygplan, nalle, gunghäst, pussel, teckning, kudde, frukost, klocka, bok, krita, tröja, kjol, byxor, strumpor, kalsonger och trosor. Klippdockorna, ansiktena med känslouttryck och alla föremål är tryckta på kraftigt papper av hög kvalitet och levereras på A4-ark färdiga att lamineras och klippas eller skäras till. Laminera gärna med magnetbaksida och lek med klippdockorna på kylskåpsdörr eller magnettavla. Teckenfacit för alla aktuella begrepp medföljer (känslorna, föremålen, figurerna).

 
 

Relaterade produkter

Olle & Mia Klippdockor & föremål paket 2
113741
Olle & Mia Klippdockor & föremål paket 2
Sju figurer samt massa tillbehör som hör till klippdockorna ...