Grimaskort

Grimaskort

Art. nr: 113423
Grimaskorten tränar munmotorik, tungmotorik och medvetenhet om läpp-och tungrörelser samt artikulation. 
Finns i lager
184 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Grimaskorten består av fotografier på två pojkar, en yngre och en äldre som gör två typer av mun- och tungrörelser. Grimaskorten tränar munmotorik, tungmotorik och medvetenhet om läpp-och tungrörelser samt artikulation.


Levereras med instruktioner och lekförslag. Grimaskorten visar två olika typer av mun- och tungrörelser, dels sådana mun- och tungrörelser som inte är direkt knutna till språkljuden, dels sådana rörelser som vi gör för att bilda olika ljud.


Alla kort i materialet finns i dubbel uppsättning. Syftet med kortet är att öka medvetenheten om läppar, tunga, ljud och sin färdighet att göra olika rörelser och ljud på ett roligt sätt tillsammans med en vuxen, ett barn eller flera barn. Materialet Talträning består av totalt 11 olika material där fem stycken är kortspelsmaterial.


Förutom Grimaskort finns också: Ordfigurkort, Fonemkort, Stavelsekort och Ordlotto. A4-ark med Grimaskort tryckta på tjockt papper som skärs till, levereras i mapp tillsammans med instruktioner och lekförslag.

 
 

Relaterade produkter

Fraskort, paket 1
113376
Fraskort, paket 1
Enkla vardagsfraser med många användbara tecken. 50 stycken ...
Fraskort, paket 2
113377
Fraskort, paket 2
Enkla vardagsfraser med många användbara tecken. Fraskort 2 ...
Fraskort Vuxen
113403
Fraskort Vuxen
50 stycken kort med fraser hämtade från Fraskort 1 och 2. I ...