Start | Hela sortimentet | Språk & svenska | Kommunikation | Temaböcker TAKK inkl. ordkort, satsplattor
Temaböcker TAKK inkl. ordkort, satsplattor

Temaböcker TAKK inkl. ordkort, satsplattor

Art. nr: 113649
Ett mycket prisvärt paket med alla åtta Temaböcker av Iréne Johansson. I paketet ingår också Agentomslag samt Kort & läggplatta.
Fåtal i lager
768 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Ett mycket prisvärt paket med alla Temaböcker av Iréne Johansson. I paketet ingår också Agentomslag samt Kort & läggplatta. Texten i böckerna är kompletterad med teckenillustrationer enligt TAKK.

Iréne Johanssons Temaböcker syftar till att på ett lekfullt sätt ge den grammatiska grunden för att bilda satser. De åtta Temaböckerna består av böcker med 2- eller 3-ordsfraser på olika teman. Detta paket innehåller allt du behöver för att sätta ihop såväl de olika Temaböckerna som Agentböckerna. Omslag till båda varianterna ingår i paketet. Temaböckerna fokuserar på olika teman (åka, äta, dricka, hoppa osv), medan Agentböckerna fungerar så att du väljer ut en av agenterna (hunden, pojken, apan, tomten osv) och gör en egen bok som handlar om just den agenten, till exempel Hund-boken, Apa-boken och Tomte-boken.

Åtta Temaböcker, levereras i lösa ark, hålade och i format A5 tillsammans med spiraler. Du sätter ihop böckerna själv. Agentomslag samt Kort & läggplatta ingår. Detta paket finns också med enbart text och med Bliss.
 
 

Relaterade produkter

Vokal- och stavelsegubbar
113406
Vokal- och stavelsegubbar
Ett talträningsmaterial i serien "Talträning". Levereras i m...
Ljudböcker
113429
Ljudböcker
Ljud- och talträna med Babblarnafigurerna.Ljudböcker består ...
Ordlotto i låda
113427
Ordlotto i låda
Roligt spel som aktivt tränar riktat lyssnande mot ett enski...
Stavelsekort med handledning
113709
Stavelsekort med handledning
Kortlek med 52 spelkort. Stavelsekorten är fortsättningen på...