Start | Leverans

Leverans

Denna information gäller för er som beställt en Startsats eller en Påfyllnad med 5 larver.

För er som har en gul kupongkod se informationen under fliken NTA.

Larver skickas vanligtvis tisdagar och fredagar från England. När man registrerar sin kod är det alltid det datum larverna ska skickas som anges. Leveranstiden beräknas till ca 8 dagar. Larverna skickas i en burk som ligger i en liten låda. Mat för hela larvstadiet finns i burken. Paketet skickas med vanlig post och går därför inte att spåra.

Om larverna inte har kommit...

Det första man bör göra när man väntar på larver är att kontrollera att registreringen gått igenom. Det ser man genom det svarsmail från Insectlore som man fick när man registrerade sin kod. Svarsmailet skickas samma dag som registreringen görs. Har man inte fått något svarsmail kan det vara så att man skrivit in sin mailadress felaktigt. Detta är ingen fara. Larverna skickas till den adress man angivit. Om du är osäker kan du alltid prova att skriva in koden en gång till. Detta görs på www.insectlore.co.uk Är koden redan registrerad kommer ett meddelande om detta upp. Om koden inte är registrerad kan det bero på att man inte fullföljt hela registreringen. Kanske har man glömt att bekräfta beställningen i slutet av registreringen.

Berätta för era kollegor i förväg att ni väntar leverans med levande material. Ibland händer det att expeditionen, vaktmästaren eller någon kollega tagit emot paketet och sedan lagt ifrån sig det någonstans. Det kan också vara så att paketet levererats till ett utlämningsställe. Ni bör då ha fått en avi om detta.

Har ni inte fått era larver inom 8-10 dagar från det datum ni valde som skeppning kan ni skicka ett mail till Insect Lore i England. Detta görs på hello@insectlore.co.uk Kom ihåg att ange din kod samt skriva på engelska. 

OBS:
Pga Brexit samt det rådande läget med pandemin och Covid 19 bör man räkna med något längre leveranstider.